Voorstelronde bestuur VRC: Mirjam Admiraal

Wie zijn toch die mensen in het bestuur van VRC?

Hoewel veel leden het VRC-bestuur al kennen, is er ook een deel dat onze bestuursleden nog niet (allemaal) kent. We hebben inmiddels bijna alle bestuursleden voorgesteld. Er rest ons nog één bestuurslid: onze Communicatiemanager.

Mirjam Admiraal

Mijn naam is Mirjam Admiraal en sinds oktober 2021 ben ik Communicatiemanager in het hoofdbestuur van VRC. Ik woon samen met Marco in Veenendaal en in het dagelijks leven werk ik bij Volkswagen Pon Financial Services.

Als klein meisje kwam ik samen met mijn vader vaak kijken bij mijn grote broer (Alex) die toen in het eerste elftal speelde (als hij niet geschorst was). Jaren later werd ik gevraagd om onderdeel te worden van de sponsorcommissie. En van het één kwam het ander: ik stond achter de bar, werd lid van het bestuur van de Club van 50 (nog geen lid? Ga naar https://www.vv-vrc.nl/club-van-50/) en ik heb feestjes georganiseerd met de Partycrew. Op dit moment zit ik dus in het hoofdbestuur, in het bestuur van de Club van 50 en sta ik af en toe nog achter de bar.

Vanuit mijn functie in het bestuur van de Club van 50, hield ik me al bezig met de communicatie van deze club binnen VRC. Op basis daarvan ben ik gevraagd om in het hoofdbestuur de functie van communicatiemanager op me te nemen. Op dat moment was communicatie iets wat “erbij” gedaan werd. Terwijl het juist erg belangrijk is dat hier veel aandacht aan gegeven wordt. Dit jaar hebben we een nieuwe website en op de socials een nieuwe uitstraling gerealiseerd. Hiermee hebben we een mooie en professionele uitstraling naar buiten toe gekregen.

Daarnaast vind ik het leuk om mee te denken over de toekomst van onze mooie club. We hebben met name de uitdaging om kwaliteit te behouden, terwijl onze club steeds groter wordt. Ik vind het mooi om hieraan mijn bijdrage te leveren.

Als je één ding mag wensen voor VRC, wat zou dat dan zijn?

Mijn wens voor VRC is dat we op alle gebieden kunnen blijven groeien, maar wel het gevoel behouden van een familieclub. Dat het een club blijft waar het naast voetbal ook gaat om het plezier en de gezelligheid met elkaar. Waar je, net als ik, als kind binnenkomt en niet meer weggaat. Omdat het de Club van je Leven is.