Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

VRC JO13-2 kampioen!

Afgelopen zaterdagmiddag ging het er om spannen. De JO13-2 speelde op veld 3 hun laatste wedstrijd tegen Hoogland, de nummer 3 in de poule. Eerder die dag had de nummer 2, VVZ ‘49 in de competitie hun wedstrijd al gewonnen, dus JO13-2 moest deze wedstrijd winnen om kampioen te worden.

Gespannen, maar met enorme inzet om te winnen begon de ploeg de wedstrijd. Na een sterk begin van de JO13-2 duurde het even voordat het verlossende eerste doelpunt gemaakt werd. Hoogland had niet veel te winnen of te verliezen, maar bleef weerstand bieden. Na de rust werd de voorsprong uitgebreid naar een comfortabele 3-0 en konden de vele toeschouwers even wat ontspannen langs de lijn. Hoogland scoorde 3-1 en maakte het nog even spannend, maar uiteindelijk floot de scheidsrechter af en was het kampioenschap een feit.

Na afloop van de wedstrijd werden de spelers gehuldigd en de trainers Marc en Dennis bedankt voor hun coaching en inzet tijdens dit seizoen. Daarna genoot het team met hun ouders, broertjes en zusjes van een gezellige BBQ op het zonnige terras van VRC. Graag willen we VRC hierbij ook bedanken voor het gebruik van het terras!