VRC MO17-1 kampioen!

Als koploper moest onze MO17-1 in de laatste wedstrijd van het seizoen op bezoek bij de nummer 2, de MO17-1 van SV Houten.

Aangezien SV Houten ook kampioen kon worden, werd er onderling besloten om er een echt kampioensduel van te maken. Dit door onder andere de beide teams gezamenlijk met de scheidsrechter het veld op te laten komen onder begeleiding van luid applaus, rookbommen en het nummer ‘Simply the Best’.

Een kampioensduel levert natuurlijk een bepaalde spanning op. Gelukkig was er steun voor de meiden van de trouwe VRC aanhang, die in grote getalen waren meegereisd richting Houten.

VRC ging met aanvallend voetbal en met druk naar voren op zoek naar de openingstreffer. De 1-0 van Lyndsay kwam voort uit een ingestudeerde corner. Vlak voor rust zorgde Ashley voor de dik verdiende 2-0.

In de tweede helft werd er door beide teams hard gestreden voor elke meter. 10 minuten voor tijd maakte Zoë uit een corner de bevrijdende 3-0. Daarmee was de weerstand van SV Houten definitief gebroken. Ondertussen konden, in afwachting van het laatste fluitsignaal, alvast de geel met blauwe fakkels, (alcoholvrije)champagne, vuurwerk, medailles en een grote beker klaargezet worden voor het grote moment.

Bij aankomst op ons sportpark zijn de meiden door alle aanwezigen onder luid applaus (inclusief de heren van VRC 1, nog dank daarvoor!) als echte kampioenen onthaald en hebben de meiden nog een mooi feestje kunnen bouwen.

De huidige trainer van de groep meiden, Harry Zegers, neemt met het kampioenschap op de mooist mogelijke manier afscheid van dit team. Namens heel VRC feliciteren wij de meiden van de MO17-1 met het behaalde kampioenschap!