VRC O23 gaat voor het kampioenschap! Zaterdag 15 april weten we het!

Voor VRC O23 staan er nog 4 mooie competitiewedstrijden op het programma! En ja.. jullie lezen het goed., Zaterdag 15 april 2023 kan VRC O23 kampioen worden! We moeten dan wel weten te winnen of gelijk te spelen tegen het lastige en goed spelende Juliana’31 uit Malden. Na 10 gespeelde wedstrijden staat de VRC O23 aan kop met een voorsprong van 12 punten op.. jawel Juliana’31. Alle wedstrijden in deze competitie hebben we tot nu toe winnend afgesloten.

Ik hoor sommige mensen al denken.. dan zal het wel een makkelijke competitie zijn! Ik kan jullie verzekeren dat dit niet het geval is. Stuk voor stuk allemaal goede ploegen waarbij we hebben gemerkt dat het niet alleen goede ploegen – maar ook fysiek sterke tegenstanders zijn.

We spelen met VRC O23 4e Divisie in een hele leuke competitie. We hebben mooie wedstrijden gespeeld waarbij eerlijk is eerlijk ook het geluk een aantal keren aan onze zijde was.

Maar… wat zou het mooi zijn als we de eerste mogelijkheid om officieel kampioen te worden gelijk pakken! Dat is een bekroning op hoe we als VRC O23 bezig zijn. Zoals eerder gezegd is alles om de VRC O23 heen is tot in de puntjes geregeld. Iedereen loopt er netjes bij in gesponsorde kleding, de thuiswedstrijden worden gespeeld op het hoofdveld onder begeleiding van muziek en het scorebord, de spelers hebben een professionele conditietest moeten doen en de spelers van VRC O23 trainen en spelen regelmatig mee met het eerste team van VRC. (waardoor ook spelers uit de jeugd van VRC weer mee trainen met de O23).

Ons bijgestelde doel om volgend seizoen te promoveren naar de 3e Divisie is heel dicht bij!

Als je in de gelegenheid bent, kom dan zaterdag 15 april 2023 naar Malden toe om onze jongens aan te moedigen. De aanvang van de wedstrijd is om 12.00 uur! Wil je graag mee maar heb je geen vervoer… Er is nog een aantal plekken in de bus vrij!!! Geef je hiervoor op bij Vincent Hovestad. Wees er snel bij want er zijn nog maar een paar plekken vrij in de bus.

Op naar nog vier hele mooie wedstrijden met hopelijk een bekroning op dit fantastische seizoen en alles waar we als VRC mee bezig zijn.

Zijn er vragen over de VRC O23, is er in welke vorm dan ook belangstelling voor VRC O23 of willen jullie meer weten..… neem dan gerust eens contact op met iemand van de technische staf, bestaande uit Vincent Hovestad, Marc Soekimo, Gert van Dijk, Berry van Veenendaal, Amy van de Werken en Alex Admiraal