Zaterdag D-day bij het meidenvoetbal

Aanstaande zaterdag kunnen drie(!) VRC-meidenteams kampioen worden.

De MO20-1 speelt uit tegen Parkhout, de directe concurrent voor het kampioenschap. Bij winst is de MO20-1 kampioen. Bij gelijkspel of verlies hebben ze twee wedstrijden om alsnog kampioen te worden.

De MO17-1 is officieus al kampioen. Hun doelsaldo is zoveel beter dan de nummer 2, Vliegdorp. Wint of speelt de MO17-1 uit gelijk tegen De Meern, dan zijn ze niet meer in te halen door Vliegdorp, die nog twee wedstrijden moet inhalen. Verliest de MO17-1 dan mag Vliegdorp proberen om in de resterende wedstrijden nog 33 keer te scoren.

Ook de MO13-2 kan zaterdag kampioen worden. Zij staan 5 punten voor op Roda ’46, maar Roda ’46 heeft één wedstrijd minder gespeeld. Winst uit tegen DOSC is eigenlijk een must, anders zijn ze afhankelijk van de wedstrijden van Roda ’46.

De MO13-1 is 2 weken geleden al kampioen geworden, doordat hun directe concurrent later op de dag verloren had. Niet het leukste moment om kampioen te worden, als iedereen al thuis zit. Ze gaan daarom zaterdag hun kampioenschap uitgebreid vieren bij de wedstrijd tegen Woudenberg.

Al met al een belangrijke zaterdag voor deze meidenteams. VRC wenst ze daarom heel veel succes!