Bericht van El Capitano

Tussen de bardienst door effe een verslag schrijven.

Ik had gehoopt dat ik er eerder aan toe kwam helaas niet gelukt door nieuw werk bij de KNVB Campus en mij taken bij het werk om totaal er niet meer aan gedacht.

Vanuit het G team zijn wel inmiddels een aantal wedstrijden verder en een toernooi. Dat toernooi werd toevallig ook vanuit de knvb georganiseerd en ging uitstekend ochtends 2de en middags 4de geworden al met al geslaagd toernooi.

Met de wedstrijden zijn we er 5 rijker kwa ervaring de 1ste was thuis eldenia uit hadden we met 1-2 gewonnen helaas konnen we er geen 6 punten van maken maar 4 en speelde we thuis hier 2-2 en hadden we minimaal 4-2 moeten winnen 2de uit mij hoofd was SC Rheden uit en wonnen met 0-3 en was wel een beetje de verwachting na een 6-1 overwinning hier thuis. Onze 3de wedstrijd was thuis tegen DTS uit Ede in Ede hadden we met 6-3 verloren en was totaal onnodig dus we hadden thuis wat recht te zetten na een goede start kwamen we helaas 0-1 achter na de 1-1 van mij gingen we toch met een 1-2 achterstand de rust in, de puntjes op de i de 2de helft in en wat hebben we met zijn alle gestreden voor elke centimeter en nog met 2 goals van ruben bargeman en 1tje van Daniel van Zoeten en 4-2 overwinning en voelde super goed. Wedstrijd nummer 4 en 5 de wedstrijd tegen wwna was een 8-2 uitslag voor wwna en was terecht zij zijn de terechte kampioen van deze poule en hoorde al van te voren een klasse hoger te spelen maar een doelpunt van ruben bargeman en nick zwanink was wel een leuke wedstrijd om te spelen nummer 5 is tegen dsc Zevenaar zelf kon ik niet helaas mee maar was goede wedstrijd helaas 2-1 verloren. Al bij al draaien wij goed seizoen en ontwikkelen ons allemaal op voetbal vlak en persoonlijk vlak.

Voor zaterdag moeten we om 10.00 thuis veld 1 tegen Jonge Kracht thuis op veld 1 na vorige wedstrijd  uit bij jonge kracht kan het een leuke wedstrijd kwa uitslag!!

6 april 10.00 sportpark spitsbergen VRC G1 tegen Jonge Kracht G3 Veld 1!! BE THERE!!