Reminder: interne trainingsavonden

Naar aanleiding van de uitnodiging voor de interne trainerscursus en informatieavonden hebben we al veel aanmeldingen ontvangen. Wil jij erbij zijn en heb je je nog niet aangemeld? Stuur dan een mail naar tc-middenbouw@vv-vrc.nl.

Vrijdag 6 oktober start de interne trainerscursus en informatieavond voor alle trainers, leiders en ouders. Het is voor iedereen interessant, maar zeker voor de trainers, leiders en ouders van kinderen die spelen t/m de JO12/MO13.

De eerste avond, vrijdag 6 oktober, is de theoretische avond. Zeker ook voor ouders interessant. Tijdens deze avond gaan we dieper in onze visie en hoor je waarom wij zo trainen/wedstrijden spelen. Wat is het beste voor de sociaal emotionele, motorische en de mentale ontwikkeling? We leggen onze kijk daarop uitgebreid uit en er is ruimte voor vragen.

De volgende cursusdagen zijn kort theoretisch en daarna gaan we snel naar buiten voor de praktische kant van de opleiding. Hoe kan je je training het beste voorbereiden? Hoe voer je de aangeboden trainingen het best uit? Hoe coach je de kinderen?

De trainerscursus/informatieavonden zijn gratis en zijn op de volgende data:

  • Vrijdag 6 oktober 2023 – Bijeenkomst 1 (aanvang: 19:00 uur tot 21:00 uur)
  • Vrijdag 27 oktober 2023 – Bijeenkomst 2 (aanvang: 19:00 uur tot 21:00 uur)
  • Vrijdag 10 november 2023 – Bijeenkomst 3 (aanvang: 19:00 uur tot 21:00 uur)

Je kunt je aanmelden via tc-middenbouw@vv-vrc.nl. Het beste is natuurlijk om alle avonden aanwezig te zijn. Maar mocht je een avond niet kunnen, kan je je ook gewoon opgeven.

De inloop is vanaf 18.45 uur. We hopen jullie 6 oktober in grote getale te mogen ontvangen bij VRC!

Christian Tanis, Nick Rentenaar, Jasper de Ruiter en Maarten Anbeek
TC’s onder- en middenbouw