Reünie oud VRC1 groot succes

Staand van links naar rechts: Cees Spek, Aart van de Weerdhof, Bert van de Lustgraaf, Bert Sterkenburg, Piet Boers, Jan Gaasbeek, Johan Hilbert, Jan Schoppers, Paul Rebergen, Henk Rebergen, Hennie van den Broek, Wim van Capelle, Richard Rebergen, Nico van Ginkel, Geurt Cornelissen, Bert Blankestijn, Jacques van de Wardt, Barend Ditewig, Albert Spies, Albert Raterink, Jan Schoeman, Joop Bakkenes en Wim Ipskamp.

Zittend van links naar rechts: Anthony de Miranda, Fred Uijterwaal, Jan Wisselo, Henry Kalk, Eric van Wakeren, Peter van Ingen, Herman Hummel, Dik van den Brink, Peter Hasselaar, Hennie van den Dikkenberg, Piet van de Bovenkamp, Ton Keijman, Alex Admiraal, André van den Bos en Ton van de Lustgraaf.

Liggend: Bram Demoet.

Mooi weerzien van oud A-selectiespelers bij VRC

Wat een bijzondere dag was het afgelopen zaterdag bij VRC! Het was namelijk de dag van de reünie van A-selectiespelers uit de jaren ‘85-‘90 van de vorige eeuw.

Veertig spelers/begeleiders uit die tijd kwamen naar Sportpark Spitsbergen, gewapend met oude verhalen en veel herinneringen. In de weken voorafgaand aan de reünie werd er een groepsapp aangemaakt waarin al werd uitgekeken naar deze dag. De jongste telg is nu in de 50 en de oudste loopt tegen de 70. Het was een feest van herkenning.

Na het openingswoord van het bestuur werd de wedstrijd van het huidige VRC1 bekeken en uiteraard geanalyseerd. Met veel commentaar werd er aangegeven dat het vroeger toch wel allemaal anders was. De derde helft werd goed bezocht en daarmee werd de reünie gezellig afgesloten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Dank aan oud VRC1-spelers Peter van Ingen, Peter Hasselaar en Eric van Wakeren voor dit sublieme idee en de organisatie van deze prachtige middag.

Hieronder een impressie van deze mooie dag.