Succesvol 30+ Vrouwentoernooi

Het 30 plus voetbal onder vrouwen neemt fors toe in Nederland. Ook in Veenendaal is deze trend zichtbaar. Vrijdag 21 juni was het zover: VRC nam het initiatief om de Veense clubs uit te nodigen voor een gezellig toernooitje en om aansluitend gezamenlijk het Nederlands elftal aan te moedigen.

VV Veenendaal, DOVO en GVVV kwamen samen met de beide VRC teams om te strijden om de wisselbeker. Helaas moest GVVV op het laatste moment afzeggen, maar hopelijk zijn zij er de volgende keer wel bij. Want een traditie is geboren! De sfeer was ontspannen en gezellig, er werd lekker gevoetbald en daarna moedigden we samen in de kantine het Nederlands elftal aan. Bij ons ging het scoren overigens beter dan bij hen… of hadden wij betere scheidsrechters? 😉

VRC 30-1 won het toernooi deze avond, dus de wisselbeker is bij VRC gebleven. VV Veenendaal neemt het stokje over en organiseert de volgende editie. VRC bedankt alle deelnemers voor hun komst en kijkt terug op een geslaagde avond. Op naar het volgende toernooi!

Namens VRC 30+ team 1 en 2