Voorstelronde bestuur VRC: Marius Penninks

Wie zijn toch die mensen in het bestuur van VRC?

Hoewel veel leden het VRC-bestuur al kennen, is er ook een deel dat onze bestuursleden nog niet (allemaal) kent. Daar gaat verandering in komen, want deze zomer gaan we alle bestuursleden aan je voorstellen. Vandaag is dat onze penningmeester.

Marius Penninks

Mijn naam is Marius Penninks en sinds oktober 2022 ben ik verantwoordelijk binnen het hoofdbestuur van VRC voor de financiële zaken. Ik woon samen met Linda en onze zoons Vince (16) en Dean (14) in Veenendaal-Oost en in het dagelijks leven ben ik werkzaam bij een groot Amerikaans transportbedrijf in de Benelux.

Ik heb zelf in de jeugd bij VRC gevoetbald en heb ook nog een aantal jaar in de 35+competitie gespeeld. Daarnaast ben ik actief geweest als sectiehoofd en trainer voor de VRC Mini’s (zoals we dat toen noemde) toen mijn eigen zoons begonnen met voetbal. Zowel Vince (JO17-1) en Dean (JO16-1) spelen nog bij VRC en ik vind het leuk om op zaterdagen de wedstrijden te bezoeken. Ook kijk ik graag bij het eerste elftal gevolgd door een gezellig drankje in de kantine, waar ik af en toe ook achter de bar te vinden ben.

Ik vind het leuk om naast mijn drukke baan iets te kunnen doen voor onze vereniging. Door de jaren heen heb ik VRC enorm zien groeien en ben trots daar onderdeel van te mogen zijn. Ik had in het verleden al wat ondersteuning gedaan rondom een project op het gebied van financiën. Mede op basis daarvan ben ik gevraagd om deze rol op te pakken. In mijn rol bewaak ik alle inkomsten en uitgaven van de vereniging en ben ik verantwoordelijk voor een correcte boekhouding. Op de jaarlijkse ledenvergadering in oktober geven we de leden inzicht in alle cijferontwikkelingen.

Als je één ding mag wensen voor VRC, wat zou dat dan zijn?

Mijn wens is dat we gezond blijven groeien als vereniging waarbij plezier en gezelligheid voorop staan!