VRC verlengt contract Niels ten Have

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we het contract met onze hoofdtrainer Niels ten Have hebben verlengd voor nog eens één jaar. Na twee succesvolle jaren aan het roer van het team heeft het bestuur en de technische commissie vol vertrouwen besloten om de samenwerking voort te zetten.

Niels heeft zich bewezen als een vooruitstrevende en innovatieve trainer, die met de tijd meegaat en constant streeft naar verbetering. Zijn toewijding aan het ontwikkelen van het team en het behalen van successen is onmiskenbaar. Gedurende zijn tweejarige periode heeft hij niet alleen gezorgd voor een positieve dynamiek binnen de groep, maar ook voor meetbare vooruitgang op het veld.

Het bestuur, de technische commissie en de spelers van het eerste elftal zijn verheugd over de voortdurende progressie en de positieve sfeer die de hoofdtrainer heeft weten te creëren. Zijn tactisch inzicht en vermogen om het beste uit elk individu te halen, hebben het team in de huidige lastige 2e klasse tot nu toe op een vijfde plek gebracht.

We wensen hem, de rest van de staf en de spelersgroep veel succes bij de tweede helft van de competitie en zijn blij dat we dit volgend seizoen continueren.

Beide foto’s v.l.n.r.: Gerrit Jan van de Weerthof (Voorzitter), Niels ten Have (Hoofdtrainer) en Marcel Hofman (Bestuurslid VRC A-selectie)