Als je lid wordt van de Club van 50 ontvang je de persoonlijke Club van 50 kortingspas. Deze kortingspas is enkel en alleen voor de leden van de club van 50 en is persoonsgebonden. Met deze unieke kortingspas krijg je 10% korting bij diverse restaurants, winkels of andere bedrijven in Veenendaal. Wij hebben deze bedrijven bereid gevonden om hieraan mee te werken. Fantastisch!!

De restaurants waar je met de kortingspas kunt eten, zijn:

Winkels en bedrijven:

Onderstaand hebben we de spelregels genoemd zoals we die met de restaurants zijn overeengekomen:

• Kortingspas is niet geldig met andere aanbiedingen, mits individueel anders overeengekomen met betreffende restaurant;
  • Kortingspas geldt ook voor afhaal;
  • Vooraf reserveren gewenst met melding van uw naam en Club van 50 kortingspas;
  • Er kan om legitimatie gevraagd worden;
  • Kortingspas is NIET overdraagbaar aan derden.

Namens de sponsorcommissie wensen we jullie natuurlijk allemaal alvast een smakelijk eten en vertel het verder.

Bekijk hier het toernooischema 2018