Geslaagd bowlingevent voor de Club van 50

Afgelopen woensdag 15 november was het weer tijd voor het jaarlijkse uitje van de Club van 50 van VRC. Ruim 75 leden en introducees waren aanwezig om de gloednieuwe bowlingbanen van The Maxx uit te proberen.

Het was een enorm geslaagde avond waarin alle benodigde ingrediënten aanwezig waren: gezellige mensen, een hapje en een drankje en de goede zorgen van het personeel van The Maxx. En natuurlijk is er fanatiek gebowld! De absolute bowlingtopper van de avond, Massai Regelink, won een jaar lang gratis lidmaatschap van de Club van 50.

Wil jij het volgende uitje van deze gezellig club niet missen? Word dan lid van de Club van 50!

Club van 50

De Club van 50 is een initiatief van een aantal leden van VRC met als doel nog meer betrokkenheid bij de vereniging te creëren en nieuwe omzetstromen te genereren. Zo wordt er ieder jaar democratisch een bestedingsdoel bepaald waar dat jaar de opbrengsten van de Club van 50 aan worden gespendeerd.

Ook de leden worden er beter van! Leden krijgen namelijk 10% korting bij diverse winkels en restaurants. En daarnaast organiseren we ieder jaar een uitje voor onze leden.

Wil jij ook lid worden van deze leukste club binnen VRC? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier.