Nieuwe editie VRC FootValley jeugdtoernooi in juni 2024

In navolging van het geslaagde debuut van 2023 zal VRC ook dit jaar weer het tweedaagse FootValley jeugdtoernooi organiseren. 

Een winnende formule moet je nooit veranderen! Afgelopen jaar was het fantastisch om te zien hoe honderden voetballers uit alle geledingen met elkaar de strijd aangingen. Gezien alle positieve reacties gaan we heel graag voor een nieuwe editie in 2024.

Meidentoernooi op 15 juni 2024

Op 15 juni 2024 vindt het meidentoernooi plaats. Gedurende de ochtend zullen de meiden van de MO-11 en de MO-13 de strijd met elkaar aangaan. In de middag zijn de dames van de MO-15 en de MO-17 aan de beurt.

Jongenstoernooi op 22 juni 2024

Op zaterdag 22 juni zullen in de ochtend de wedstijden van de JO-9 en de JO-10 plaatsvinden. In de middag is er ruimte voor JO-11 teams.

We hebben er ongelofelijk veel zin in en zien uit naar veel sportiviteit & gezelligheid op sportpark Spitsbergen. Zorg dat je erbij bent!

Inschrijven is nog mogelijk! Wil jij met je team meedoen aan dit toernooi? Stuur een mail naar toernooicommissie@vv-vrc.nl (met daarin naam vereniging, team, klasse, naam, mailadres en telefoonnummer van de contactpersoon). Via dit mailadres is ook meer informatie te krijgen.

Toernooicommissie VRC