Administratie

Bekijk ook

De leden- en contributieadministratie wordt uitgevoerd door Anneke Rebergen en Connie van Appeldoorn.

Anneke Rebergen

Anneke Rebergen

Algemene administratie

Anneke houdt zich o.a. bezig met het opvolgen van jouw aanmelding richting het sectiehoofd. Zij stemt met het sectiehoofd af of je in een team kan worden geplaatst.
Zij is het aanspreekpunt voor uw vragen over alle praktische zaken rondom jouw aanmelding. Daarnaast regelt Anneke de VOG aanvraag voor leiders, trainers, scheidsrechters en andere vrijwilligers functies.
Zij is te bereiken via administratie@vv-vrc.nl of op zaterdagochtend tussen 9:00 uur en 12:00 uur in de bestuurskamer van ons sportpark.

Connie van Appeldoorn

Connie van Appeldoorn

Ledenadministratie

Connie houdt zich voornamelijk bezig de contributieadministratie waaronder het incasseren van de contributie. Voor al je vragen over de contributie kun je bij haar terecht via contributie@vv-vrc.nl. Het IBAN nummer van VRC is NL 05 INGB 0681 6357 11
Daarnaast is Connie verantwoordelijk voor het administreren van de gegevens van de leden in het administratiesysteem (Sportlink) van VRC en de KNVB. Voor al je vragen over jouw gegevens in de administratie is zij te bereiken via ledenadministratie@vv-vrc.nl.