Vrijwilligers

Bekijk ook

VRC kan niet zonder vrijwilligers.

Een aantal van onze leden en hun ouders/verwanten maakt het mogelijk dat iedereen kan voetballen en deelnemen aan leuke evenementen. VRC groeit enorm en dat betekent dat wij steeds meer vrijwilligers nodig hebben. Er is meer werk en de werkdruk op de huidige groep is groot.

Van de leden, de ouders en de verzorgers, wordt verwacht dat zij in het belang van zichzelf en hun kind een bijdrage leveren aan de organisatie van de voetbalactiviteiten zoals het rijden van spelers naar uitwedstrijden, het assisteren bij wedstrijden, trainingen of andere activiteiten, het wassen van (wedstrijd)kleding, het desgevraagd optreden als elftalleider of scheidsrechter, enz.

Zonder deze inzet is het voor VRC onmogelijk iedereen te laten sporten en deel te laten nemen aan allerlei leuke evenementen. Door aanmelding als lid verklaar jij of je ouders & verzorgers naar vermogen daartoe bereid te zijn.

Vooralsnog is vrijwilligerswerk niet verplicht, maar de noodklok luidt. VRC doet een beroep op jouw begrip en moreel besef dat enkel ‘consumeren’ niet past bij het lidmaatschap van VRC.

Wanneer je lid wordt van VRC kan je op het aanmeldformulier aangeven of en aan welke vrijwilligersactiviteit je bereid bent een bijdrage te leveren.

Nadat je bent aangemeld voor een vrijwilligersfunctie bij VRC volgt er nog een intakegesprek. In dit gesprek wordt de VOG en de gedragsregels die wij hanteren bij VRC besproken en ondertekend.

Vacature overzicht

Wil je VRC graag helpen als vrijwilliger? Kijk hier voor de openstaande vacatures

Vragen

Heb je vragen over het vrijwilligerswerk neem dan contact op met algemeen@vv-vrc.nl

Ben je al lid en wil je vrijwilliger worden?

Vul onderstaand formulier in, zodat wij contact met je kunnen opnemen

Kruis hierin één of meerdere activiteiten waarbij je onze vereniging zou willen ondersteunen. Wij verwachten tenminste één van de activiteiten in de rubriek ‘Licht vrijwilligerswerk’.

Ook is er een rubriek met ‘Specialistische (vak) vrijwilligers’. Indien je beroeps- of hobbymatig jouw deskundigheid en ervaring kunt inbrengen bij de vereniging, is dat zeer waardevol. Ook hier is dringend behoefte aan. Deze groep vrijwilligers krijgt nog meer aandacht en waardering. Speciale opleidingen, certificaten en getuigschriften (deelname maatschappelijke stage / vrijwilligerswerk) worden geboden, wat ook voordeel kan opleveren in jouw werk en verdere carrière.

Aanmelden als vrijwilliger

Naam(Vereist)
Licht vrijwilligerswerk
Specialistische (vak)vrijwilligers: