Ledenadministratie en contributie betalingen.

Contributie 

Bij VRC heeft u een vrij unieke gelegenheid tot keuze in termijnbetalingen variërend van maand, kwartaal, halfjaar en jaarcontributie. Om dat te kunnen blijven behouden is het van groot belang dat u zorgt voor de mogelijkheid tot automatische incasso van het bij ons bekende IBAN nummer. U heeft alleen die keuze voor de start van het nieuwe seizoen.

Overzicht contributie seizoen 2019-2020

Maand Kwartaal Halfjaar Jaar
Niet spelend lid  € 10,70  €  32,00  €   63,95  € 127,90
G team Jeugd  € 11,85  €  35,45  €   70,90  € 141,80
G team Senioren  € 14,50  €  43,50  €   87,00  € 174,00
35+ / 30+ voetbal  € 14,50  €  43,50  €   87,00  € 174,00
Onderbouw  € 15,20  €  45,50  €   91,00  € 181,95
Bovenbouw  € 17,75  €  53,20  € 106,35  € 212,70
Senioren  € 21,75  €  65,20  € 130,35  € 260,65

 

Inschrijfprocedure nieuw lid:

Tijdens het seizoen stuurt u een email naar administratie@vv-vrc.nl of er plaats is binnen een team behorend bij de leeftijd. Belangrijk is dat u gegevens in de mail zet zoals naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Indien er plaats is vult u het inschrijfformulier in wat u digitaal kunt ontvangen en ook verzenden naar de ledenadministratie, ledenadministratie@vv-vrc.nl of u haalt een formulier bij VRC en stopt het in de brievenbus voor de ledenadministratie, die zich in de kantine bevind.

Belangrijk is dat het formulier goed leesbaar en compleet wordt ingevuld om vertraging en fouten bij de inschrijving te voorkomen.
Zij zit op zaterdagochtend meestal van 9:00 uUT tot 12:00 uur in de bestuurskamer.

Eind mei zit de ledenadministratie samen met Anneke Rebergen die de teamindelingen coördineert een aantal zaterdagen in de bestuurskamer  om u te ontvangen en te woord te staan. U kunt dan het voor inschrijf formulier invullen , inleveren en uw vragen stellen. Als er plaats is wordt uw kind ingedeeld in een team .Let op de mededelingen op de site en wees op tijd.!!!! Alle leden die per maand betalen en zich willen laten overschrijven naar een andere vereniging moeten contant de maand juni betalen zodat de overschrijving soepel en snel kan verlopen.

Inschrijfprocedure vanuit een andere vereniging:

Dit gaat hetzelfde als bovenstaand alleen moet u zich eerst uit schrijven bij de oude vereniging. Als u daar aan alle financiële verplichtingen heeft voldaan kunt u zich inschrijven bij VRC. Mocht dat niet het geval zijn staat er een blokkade in het systeem en zullen wij u niet kunnen inschrijven.

Uitschrijf procedure:

Uitschrijven kan niet tijdens het lopende seizoen 1 juli-30 juni. U tekent voor het hele seizoen. Bij bijzonderheden stuurt u altijd een mail naar ledenadministratie@vv-vrc.nl  voor overleg.

Contributie achterstand:

U tekent bij inschrijving het formulier en daarmee geeft u toestemming tot automatische incasso van het iban nummer wat u invult. U moet dus ervoor zorgen dat er voldoende saldo en geen incasso blokkade op die rekening staat.

Mocht er geen incasso mogelijk zijn krijgt de ledenadministratie  een mededeling van de bank en is uw contributie dus niet betaald.  U moet er dus voor zorgen dat u dat bedrag zo snel mogelijk over gaat maken naar NL 05 INGB 0681 6357 11 met vermelding : de naam van het lid van VRC  en de betreffende maand, kwartaal  enz.

Zolang dat niet gebeurd ontstaat er een contributie achterstand. Een mogelijk gevolg is een speelverbod.

LAAT HET NIET ZO VER KOMEN!!

Belangrijk:

-2x per seizoen worden de boetes geïncasseerd die zijn opgelegd door de KNVB.

-contributie van de maanden juli en augustus wordt tegelijk geïncasseerd eind augustus ivm alle mutaties die moeten worden ingevoerd in de zomervakantie.

-email adres  van Anneke Rebergen is administratie@vv-vrc.nl  voor al uw vragen  mbt de spelerspassen, teamindelingen en alle andere praktische zaken.

-email adres  van de ledenadministratie is ledenadministratie@vv-vrc.nl  voor al uw vragen mbt veranderingen in adres, emailadres, telefoonnummer en bankgegevens, contributie betalingen en overschrijvingen

-IBAN nummer VRC is NL 05 INGB 0681 6357 11

-Geef wijzigingen in persoonsgegevens zo snel mogelijk door (naam, adres, rekeningnummer enz) door middel van een mail naar  ledenadministratie@vv-vrc.nl of het invullen van het formulier verkrijgbaar bij VRC.

Leiders en trainers:

Leiders en trainers zijn verplicht  ingeschreven te staan bij de KNVB  maar betalen zelf geen contributie. VRC moet wel een bedrag betalen per KNVB lid ivm een verzekering vanuit een collectieve regeling.

Dus graag het formulier invullen  en bij Anneke Rebergen inleveren maar ook graag doorgeven als u stopt met uw taak als leider/ trainer. We schrijven u dan weer uit.

Ledenadministratie VRC

ledenadministratie@vv-vrc.nl

Leendert en Connie

 

Hieronder kunt u uw gegevens wijzigen:


Spelend lidNiet-spelend lidVerenigings lid

Hoofdsponsor

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy